PromTeg Groep

Teleon Surgical

Teleon Surgical

Teleon Surgical ontwikkelt en produceert Intra-oculaire lenzen. Deze implantaat lenzen worden toegepast bij het behandelen van verschillende oogaandoeningen. Teleon Surgical heeft haar eigen research & development afdeling en maakt gebruikt van een van de meest moderne productietechnieken. Vanwege de groei van het bedrijf en de ontwikkeling van een nieuw geavanceerd productieproces, is door Teleon Surgical gekozen een nieuwe high-tech locatie te bouwen in Spankeren. PromTeg Nederland heeft hiervoor de complete elektra- en alle bijzondere installaties onder zich genomen.

Elektrotechniek, beveiliging, telematica en energiemanagement in één hand.

“Via mijn netwerk werd ik getipt over PromTeg. Na een kijkje te hebben genomen in de showroom was ik door de kennis en gedrevenheid al snel overtuigd. Het enthousiasme voor techniek voelde ik direct, dit gaf mij dan ook het vertrouwen om de gehele elektrische installatie en gebouw automatisering bij PromTeg onder te brengen. Ik ben enorm tevreden over het resultaat en de samenwerking. Met name de flexibiliteit en betrokkenheid tijdens de uitvoering heeft mij positief verrast.“ Aldus Harald Ligt, COO bij Teleon Surgical.

Naast de algemene elektrotechnische voorzieningen is het pand door PromTeg Nederland uitgerust met een intelligent ATS risicobeheersysteem. ATS is een high-end systeem dat veiligheid, comfort en gebouwbeheer, met alle denkbare installaties, in één platform samen brengt. Zo worden bij Teleon Surgical alle bijzondere installaties vanaf één centraal systeem beheerd en aangestuurd: toegangscontrole, inbraak-, branddetectie, slimme binnen- en buitenverlichting, regeling van klimaatbeheersing, luchtbehandeling, zonwering en ook de regeling van de cleanrooms. Dit maakt het makkelijk en simpel om alle installaties zeer efficiënt te beheren en het zorgt voor optimale veiligheid en comfort.

Door de verschillende technische systemen op één plek samen te brengen, kunnen er slimme schakelschema’s worden gemaakt. Bijvoorbeeld: op basis van iemands persoonlijke toegangspas wordt bepaald voor welke ruimten de alarminstallatie kan worden uitgeschakeld. Verlichting in de gangen en betreffende ruimten worden automatisch ingeschakeld en de klimaatbeheersing past zich aan naar het gewenste niveau. Dit alles met één handeling voor de gebruiker. Door deze optimalisatie is het pand naast technologisch hoogstaand ook nog eens nagenoeg klimaat neutraal en wordt er zeer selectief omgegaan met het gebruik van energie.

Wil jij net als Teleon Surgical, een intelligenter én duurzamer pand? Kom bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek. De koffie staat klaar in onze showrooms in Uitgeest, Duiven, ‘s-Hertogenbosch of Winterswijk.

Neem contact op

Neem voor meer informatie contact op met een van onze collega’s bij PromTeg. Of kom eens langs in een van onze showrooms voor een kopje koffie.

Westerwerf 22-A
Uitgeest

Innovatie 6
Duiven

Rondweg Zuid 17
Winterswijk

Hambakenwetering 18
‘s-Hertogenbosch

Spanjelaan 21
Assen

Vor dem Delltor 11
Rees, Duitsland

Neem contact op

Meer informatie of kennismaken? Bel ons via +31(0)88 65 71 400