PromTeg Groep

PromTeg Nederland

Multidisciplinaire installatie specialisten

Onze multidisciplinaire installatie specialisten ontwikkelen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties en gebouwbeheersystemen.

Onze expertises

Elektrotechniek

Maatwerkoplossingen voor al uw elektrotechnische vraagstukken.

Telematica

Flexibele en efficiënte cloudoplossingen in tele- en datacommunicatie. 

Beveiliging

Systemen om terrein, het gebouw en bewoners te beschermen.

Gebouwbeheer

Een geïntegreerd systeem voor al uw gebouwgebonden installaties.

Optimale realisatie en service

PromTeg Nederland verzorgt als erkend elektrotechnisch bedrijf de aanleg van elektrotechnische installaties en het onderhoud daarvan. Het onderhoud gebeurt in eigen beheer en wordt conform de laatste voorschriften en normeringen gerealiseerd. PromTeg Nederland werkt veelal in de utiliteit en industrie, waarbij alle projecten middels een bewezen methodiek worden uitgevoerd, vastgelegd in een voor alle betrokkenen helder en concreet draaiboek. Deze werkwijze garandeert een efficiënt verloop van het project binnen het afgesproken tijdschema, met een resultaat dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. Zowel in het voortraject als tijdens de realisatie en bij nazorg biedt PromTeg Nederland één vast aanspreekpunt. Hierdoor bent u verzekerd van korte communicatielijnen, optimale service en perfect functionerende systemen.

Flexibel en oplossingsgericht

Onze opdrachtgevers zijn gebaat bij installaties die flexibel, betaalbaar en milieutechnisch verantwoord zijn. Wij onderscheiden ons door gebruik te maken van producten en concepten die een volledige integratie mogelijk maken. Conventionele en traditionele installaties voldoen niet meer aan de toenemende eisen van deze tijd. Daarom ligt bij PromTeg Nederland de nadruk op integratie van diverse disciplines in de installatieomgeving. In combinatie met kennis en ervaring van onze projectteams, zijn we in staat een maatwerkoplossing te leveren voor ieder vraagstuk. Hiermee bent u als klant verzekerd van oplossingen die volledig zijn toegespitst op uw specifieke eisen en behoefte.

Neem contact op

Neem voor meer informatie contact op met een van onze collega’s bij PromTeg Nederland via +31(0)886571200. Of kom eens langs in een van onze showrooms voor een kopje koffie.

Westerwerf 22-A
Uitgeest

Innovatie 6
Duiven

Rondweg Zuid 17
Winterswijk

Hambakenwetering 18
‘s-Hertogenbosch

Spanjelaan 21
Assen

Vor dem Delltor 11
Rees, Duitsland

Multidisciplinaire installatie specialisten

Wij ontwikkelen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties en gebouwbeheersystemen.

Optimale realisatie en service

PromTeg Nederland verzorgt als erkend elektrotechnisch bedrijf de aanleg van elektrotechnische installaties en het onderhoud daarvan. Het onderhoud gebeurt in eigen beheer en wordt conform de laatste voorschriften en normeringen gerealiseerd.

PromTeg Nederland werkt veelal in de utiliteit en industrie, waarbij alle projecten middels een bewezen methodiek worden uitgevoerd, vastgelegd in een voor alle betrokkenen helder en concreet draaiboek. Deze werkwijze garandeert een efficiënt verloop van het project binnen het afgesproken tijdschema, met een resultaat dat volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Zowel in het voortraject als tijdens de realisatie en bij nazorg biedt PromTeg Nederland één vast aanspreekpunt. Hierdoor bent u verzekerd van korte communicatielijnen, optimale service en perfect functionerende systemen.

Ons werk

Flexibel en oplossingsgericht

Onze opdrachtgevers zijn gebaat bij installaties die flexibel, betaalbaar en milieutechnisch verantwoord zijn. Wij onderscheiden ons door gebruik te maken van producten en concepten die een volledige integratie mogelijk maken. Conventionele en traditionele installaties voldoen niet meer aan de toenemende eisen van deze tijd. Daarom ligt bij PromTeg de nadruk op integratie van diverse disciplines in de installatieomgeving. In combinatie met kennis en ervaring van onze projectteams, zijn we in staat een maatwerkoplossing te leveren voor ieder vraagstuk. Hiermee bent u als klant verzekerd van oplossingen die volledig zijn toegespitst op uw specifieke eisen en behoefte.

Neem contact op

Neem voor meer informatie contact op met een van onze collega’s bij PromTeg Nederland via +31(0)886571200. Of kom eens langs in een van onze showrooms voor een kopje koffie.

Westerwerf 22-A
Uitgeest

Innovatie 6
Duiven

Rondweg Zuid 17
Winterswijk

Hambakenwetering 18
‘s-Hertogenbosch

Spanjelaan 21
Assen

Vor dem Delltor 11
Rees, Duitsland