PromTeg Groep

PromTeg Services

Ontzorgen is onze service

Wij houden uw elektrotechnische installaties en beheersystemen veilig en op orde met preventieve zorg.

Onze expertises

Service & onderhoud

Eén aanspreekpunt voor service, onderhoud en het melden van storingen.

Periodieke inspecties

Inspectie, rapportage en advies over uw technische installaties.

Gebouwmanagement

Wij zorgen voor een compleet beheer van al uw gebouwgebonden installaties.

24-uurs support

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

Service, onderhoud en innovatie

Wij grijpen in alvorens er zich storingen of incidenten voordoen. Door onze jarenlange ervaring met systemen zoals het ATS Digicontrol-systeem kunnen wij op efficiënte en effectieve wijze de volledige facilitaire controle over uw gebouw overnemen. Door deze innovatieve oplossingen en de inzet van kennis en ervaring zijn we in staat continue mee te groeien met de eisen en wensen die u als opdrachtgever stelt aan uw gebouw. Wij houden uw elektrotechnische installaties en beheersystemen veilig en op orde met preventieve zorg. Uiteindelijk zal PromTeg Services er voor zorgen dat u volledig ontzorgd wordt wat betreft uw gebouw gebonden installaties. 

Neem contact op

Neem voor meer informatie contact op met een van onze collega’s bij PromTeg Services via +31(0)886571112. Of kom eens langs in een van onze showrooms voor een kopje koffie.

Westerwerf 22-A
Uitgeest

Innovatie 6
Duiven

Rondweg Zuid 17
Winterswijk

Hambakenwetering 18
‘s-Hertogenbosch

Spanjelaan 21
Assen

Vor dem Delltor 11
Rees, Duitsland

Ontzorgen is onze service

Van inspecties tot 24-uurs servicediensten, wij onderhouden elektrotechnische installaties en beheersystemen. 

Onze expertises

Service, onderhoud en innovatie​

Als gebouw eigenaar is er niets vervelender dan u bezig te moeten houden met zaken die normaliter goed zouden moeten werken. Dat is het uitgangspunt van PromTeg Services. Sterker nog, u mag van PromTeg Services verwachten dat er ingegrepen wordt alvorens er zich storingen of incidenten voordoen.

Door onze jarenlange ervaring met systemen zoals het ATS Digicontrol systeem kunnen wij op efficiënte en effectieve wijze de volledige facilitaire controle over uw gebouw overnemen. Door deze innovatieve oplossingen en de inzet van kennis en ervaring zijn we in staat continue mee te groeien met de eisen en wensen die u als opdrachtgever stelt aan uw gebouw. Uiteindelijk zal PromTeg Services er voor zorgen dat u volledig ontzorgd wordt wat betreft uw gebouw gebonden installaties.

Neem contact op

Neem voor meer informatie contact op met een van onze collega’s bij PromTeg. Of kom eens langs in een van onze showrooms voor een kopje koffie.

Westerwerf 22-A
Uitgeest

Innovatie 6
Duiven

Rondweg Zuid 17
Winterswijk

Hambakenwetering 18
‘s-Hertogenbosch

Spanjelaan 21
Assen

Vor dem Delltor 11
Rees, Duitsland