PromTeg Groep

Paneelbouw en montage

Paneelbouw en montage

Wij produceren, assembleren en monteren besturingspanelen, kasten en verdeelinrichtingen op basis van uw wensen en zoals de engineers ze ontworpen hebben. Dit doen wij volledig volgens voorschriften en met oog voor detail. Wij werken uitsluitend met internationaal geaccepteerde A-merken zodat wij altijd de hoge kwaliteit leveren die wij nastreven. Onze experts ontwikkelen optimaal maatwerk, perfect passend bij uw besturingsvraagstuk.

Wij zijn gespecialiseerd in engineering en paneelbouw voor de Europese, Amerikaanse en Canadese markt. We zijn dan ook UL/CSA Panel Shop gecertificeerd.

Paneelbouw en seriematige productie

Onze besturingskasten en bedieningspanelen worden zo efficiënt mogelijk gebouwd. Op basis van de werktekeningen van de engineers gaan onze paneelbouwers aan de slag. Dit doen zij geheel volgens de laatste voorschriften.

Wij steken veel tijd in de ontwikkeling van ons team. Dit maakt dat wij de snelle technische ontwikkeling binnen onze markt bij kunnen houden en onze kennis altijd up-to-date is.

Wij leveren zowel op maat gemaakte panelen als seriematige gebouwde panelen. Seriebouw is dé oplossing wanneer u een veelvoud aan dezelfde kasten nodig heeft. Ons team is perfect in staat om seriematige besturingspanelen en bedieningspanelen te bouwen. Dit komt met name door het gebruik van speciale draadverwerkingsgereedschappen en het zorgvuldige voorwerk.

Veldbekabeling en montage

Wanneer wij uw besturingskasten en bedieningspanelen gebouwd hebben worden deze op locatie door onze monteurs geïnstalleerd. Zij dragen ook zorg voor het volledig bekabelen en aansluiten van alle veldcomponenten zoals motoren en actoren. Na het bekabelen en aansluiten is het gebruikelijk om een uitgebreide IO-test te doen waarmee fouten en schade in de besturing voorkomen wordt. Na de IO-test volgt de inbedrijfstelling van de installatie, met dit proces nemen we u deze werkzaamheden uit handen. Zo wordt u ontzorgd en worden projecten van A tot Z verzorgd door PromTeg Industries.

Neem contact op

Neem voor meer informatie contact op met een van onze collega’s bij PromTeg Industries via +31(0)88 65 71 400. Of kom eens langs in een van onze showrooms voor een kopje koffie.

Westerwerf 22-A
Uitgeest

Innovatie 6
Duiven

Rondweg Zuid 17
Winterswijk

Hambakenwetering 18
‘s-Hertogenbosch

Spanjelaan 21
Assen

Vor dem Delltor 11
Rees, Duitsland

Industriele assemblage

Wij produceren en assembleren besturingspanelen, kasten en verdeelinrichtingen op basis van uw wensen en zoals de engineers ze ontworpen hebben. Dit doen wij volledig volgens voorschriften en met oog voor detail. Wij werken uitsluitend met internationaal geaccepteerde A-merken zodat wij altijd de hoge kwaliteit leveren die wij nastreven. Onze experts ontwikkelen optimaal maatwerk, perfect passend bij uw besturingsvraagstuk.

Seriematige productie

Bij seriematige bouw is een goede voorbereiding van groot belang. Uiteindelijk moet er een veelvoud van dezelfde besturingskasten ontstaan en dit biedt schaalvoordelen als het voorwerk perfect wordt uitgevoerd. Ons team is hier op voorbereid en brengt in het offertetraject al in kaart welke voordelen er allemaal te behalen zijn. Het productieproces is zeer efficiënt ingericht en wordt bevorderd door het gebruik van speciale draadverwerking gereedschappen.

Naast een jarenlange ervaring in het neerzetten van seriematige producties, zorgt de tijd die wij in opleiding en ontwikkeling van ons team steken ook voor voordelen. De markt waar wij ons in bevinden gaat snel, de technische ontwikkelingen zijn bijna niet bij te houden. Toch zorgen wij er altijd voor dat het team volledig up-to-date is. Alleen dan kunnen wij het productieproces zo efficiënt mogelijk optimaliseren.

Special productie

Hoe mooi is het om een complexe vraag om te zetten in een elektrotechnisch schema voor het besturingssysteem dat voldoet aan de wensen van onze klant. Vraag het onze engineers en ze gaan stralen. Al in de offertefase denken wij mee met onze klant en ervaart de klant de expertise van ons team. Met behulp van ons engineeringspakket Eplan, het 3D ontwerpen in Pro Panel en de nodige kennis en ervaring zorgen wij voor een kwalitatief hoogwaardig besturingssysteem. Indien gewenst verzorgen wij ook de montage op locatie, zodat u er verder geen omkijken naar heeft.

Neem contact op

Neem voor meer informatie contact op met een van onze collega’s bij PromTeg Industries via +31(0)88 65 71 400. Of kom eens langs in een van onze showrooms voor een kopje koffie.

Westerwerf 22-A
Uitgeest

Innovatie 6
Duiven

Rondweg Zuid 17
Winterswijk

Hambakenwetering 18
‘s-Hertogenbosch

Spanjelaan 21
Assen

Vor dem Delltor 11
Rees, Duitsland