• Oplossingen in techniek

    Oplossingen in techniek

  • 1

De PromTeg Groep bestaat uit een aantal zelfstandige bedrijven die gezamenlijk een compleet palet van gebouwbeheer concepten, producten, industriële automatisering en elektrotechnische diensten aanbieden. Tot de opdrachtgevers behoren ondermeer eigenaren en beheerders van gebouwen, machinefabrieken, productie- en OEM bedrijven alsmede facilitaire- en technische diensten van verschillende bedrijven. Onze klanten waarderen met name onze brede, multidisciplinaire inzetbaarheid met behoud van specialistische kennis en vaardigheden. Als u samenwerkt met de PromTeg Groep kunt u rekenen op optimale service en innovatieve oplossingen voor al uw vragen en problemen op het gebied van elektrotechniek.

Als specialist in gebouwbeheersystemen, ontwikkelt, installeert en onderhoudt PromTeg Nederland uw elektrotechnische installatie met behulp van slimme en energie efficiënte componenten. Dit betekent dat alle installaties en geregelde units in uw gebouw in één ‘intelligent’ systeem geïntegreerd zijn. Middels dit voor u specifieke situatie ontwikkelde beheersysteem dat eenvoudig en zeer efficiënt kan worden bediend, heeft u de volledige controle over alle primaire beheersystemen in uw gebouw. Elektrotechniek, beveiliging, telematica en energiemanagement in één hand.

 De kernactiviteiten van PromTeg Services zijn het onderhouden en beheren van al uw gebouw gebonden installaties, waaronder de elektrotechnische installaties, de inbraak- branddetectie installaties, ontruimingsinstallaties, audio en video installaties, toegangscontrole systemen en gebouwbeheersystemen. Voor zowel periodiek onderhoud, storingen, advies als facilitaire begeleiding van de gebouw gebonden installaties in uw pand staat PromTeg Services 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

PromTeg Industries ontwikkelt, installeert en onderhoudt machine- en procesbesturingen voor de meest uiteenlopende branches. De dagelijkse werkzaamheden variëren van zowel hard- als softwarematig ontwerp tot het compleet bouwen en installeren van de besturingskasten in industriële omgevingen. Opdrachtgevers komen uit logistiek, food en non-food sectoren. 

De internationaal georiënteerde handelsonderneming PromTrade International houdt zich bezig met import en distributie van elektronische en elektrotechnische producten aangevuld met praktische diensten waaronder specialistische trainingen, advies en serviceverlening. Deze onderneming verwerft een groot aantal industriële producten vanuit verschillende delen van de wereld en levert deze aan afnemers in Benelux, Duitsland en Noord-Europese landen.

Doelgroepgerichte ontwikkelaars van Technisch- Bedrijfskundige concepten waarbij de beleving voor u als klant de centrale factor is. We vernieuwen uw gebouw naar een nieuwe toekomst. Onder beleving verstaan we de ervaring van rust of juist actief, de emotie van blijheid of juist van veiligheid. U gaat de bestaande omgeving anders beleven. We toveren het gebouw om naar een locatie met een hogere attractiviteitswaarde waar mensen ontspannen kunnen werken en waarbij dynamische technieken de zintuigen prikkelen zodat u relaties tevreden worden en blijven.

Bedrijven hebben een toenemende behoefte aan oplossingen die plaats, tijd en medium onafhankelijk in staat zijn om sneller informatie en communicatie tegen lagere kosten te kunnen uit te kunnen wisselen. Smart2Cloud is uw partner voor deze slimme en moderne data- en telecommunicatie diensten en netwerken. Smart2Cloud staat voor “meer doen met minder”.

Visie van SmartNetworX is een no-nonsense bedrijf die klanten een hoog niveau van IT producten en dienstverlening wil leveren 7 maal 24. Doelstelling is klantbinding te ontwikkelen en te behouden door het leveren van een continue hoge kwaliteit en ontzorgen bij alle voorkomende IT vraagstukken. 

Landelijke dekking PromTeg Groep

Vanuit de vestigingen in Uitgeest, Duiven en ‘s-Hertogenbosch verzorgt de PromTeg Groep projecten, leveringen en service door heel Nederland. Daarnaast worden ook projecten in andere delen van Europa voor onze opdrachtgevers gerealiseerd.