PromTeg Groep

CSW Machinery

CSW Machinery

CSW Machinery ontwerpt, engineert en fabriceert machines voor het uitpakken en de eindverwerking van blikken. Zij voorzien daarin de internationale bier- en drankenmarkt en voedingsindustrie zoals Pepsi, Nestlé en Sab Miller. Machines en apparaten worden ontworpen, geassembleerd en getest in de fabriek in Deventer.

Mini multifeeder

PromTeg Industries is verantwoordelijk voor het ontwerpen, engineeren en implementeren van besturingskasten en software van CSW machines, waaronder de Mini Multifeeder.

Deze machine pakt rollen met blikdeksels uit op een efficiënte manier, ter voorbereiding op de eindverwerking. Papieren wikkels worden uitgepakt door rollers en een intrekbaar mes. Alle wikkels hebben een markering op de plek waar het papier het dunst is, zodat sensoren kunnen detecteren waar het mes moet snijden. Dit zorgt voor een duurzamer gebruik van de snijbladen. Het sentinel-systeem detecteert omgekeerde deksels en verwijderd ze automatisch.

CSW ontwikkelt en fabriceert haar machines op basis van klantwensen en -behoeften. PromTeg Industries versterkt CSW’s flexibiliteit met haar expertise en ervaring in hardware en software engineering. 

Neem contact op

Neem voor meer informatie contact op met een van onze collega’s bij PromTeg. Of kom eens langs in een van onze showrooms voor een kopje koffie.

Westerwerf 22-A
Uitgeest

Innovatie 6
Duiven

Rondweg Zuid 17
Winterswijk

Hambakenwetering 18
‘s-Hertogenbosch

Spanjelaan 21
Assen

Vor dem Delltor 11
Rees, Duitsland

Neem contact op

Meer informatie of kennismaken? Bel ons via +31(0)88 65 71 400