PromTeg Groep

Copal Handling Systems

Copal C2

De gepatenteerde Copal systemen zijn ontwikkeld om zonder fysieke belasting snel en efficiënt goederen uit containers te lossen en te palletiseren. De lading kan automatisch worden gepalletiseerd of worden getransporteerd voor verdere verwerking of opslag.

De Copal C2 rijdt vanuit het docking station de container in. De transportband volgt vanzelf en corrigeert automatisch breedte- en hoogteverschillen. De geavanceerde heftechniek zorgt voor een hefvermogen van 100 kg per keer.

SpiderGripper

De jutezakken worden door een uniek, volledig automatisch mechanisme, uit een container gehaald en op een telescoop transportband geplaatst. De zakken worden over deze band getransporteerd en vervolgens volautomatisch gepelletiseerd voor verder transport of voor opslag.

De SpiderGripper kan zakken tot 100 kg optillen, 360 graden draaien en heeft meerdere rotatie- en kantelpunten. Sensoren zorgen voor het automatisch positioneren van de grijper. Hierdoor kunnen ook zakken en balen die niet vlak liggen, maar bijvoorbeeld schuin over elkaar, worden opgepakt en recht op de Copal C2 transportband worden gelegd.

Neem contact op

Neem voor meer informatie contact op met een van onze collega’s bij PromTeg. Of kom eens langs in een van onze showrooms voor een kopje koffie.

Westerwerf 22-A
Uitgeest

Innovatie 6
Duiven

Rondweg Zuid 17
Winterswijk

Hambakenwetering 18
‘s-Hertogenbosch

Spanjelaan 21
Assen

Vor dem Delltor 11
Rees, Duitsland

Neem contact op

Meer informatie of kennismaken? Bel ons via +31(0)88 65 71 400