PromTeg Groep

Apollo Group

Apollo Group

De kernactiviteit van de Apollo Group is het ontwerpen, produceren, verkopen en installeren van componenten en complete integrale oplossingen voor material handling en transportinstallaties voor de bulk- en verpakkingsindustrie.

PromTeg Industries heeft voor Apollo software en hardware ontworpen en besturingspanelen gebouwd voor de Vertical Spiral Conveyor en de Big Bale Press.

Efficiënte productielijnen

De Vertical Spiral Conveyor bestaat uit een transportband die om een ​​centrum draait. Het kan worden gebruikt voor het verticaal transporteren van een breed scala aan producten, het creëren van een efficiënte productielijn of het vereenvoudigen van het orderverzamelen voor grote operaties.

De Big Bale Press is een compacte en volautomatische installatie voor het comprimeren, verpakken en palletiseren van bulkproducten. De machine kan worden ingezet voor een breed scala aan samendrukbare en samenhangende producten, zoals turf, biomassa en compost. De pers bestaat uit drie hoofdelementen: de pers, de roller transportband en de palletontstapelaar. De pers wordt van bovenaf gevuld met materiaal, het product wordt samengeperst tot een strakke baal, de machine plaatst het vervolgens op een pallet waar het in folie wordt gewikkeld. Deze folie wordt aan de onder- en bovenkant van de baal automatisch geseald, waardoor oververhitting tot een minimum wordt beperkt en vervuiling van het product wordt voorkomen.

Neem contact op

Neem voor meer informatie contact op met een van onze collega’s bij PromTeg. Of kom eens langs in een van onze showrooms voor een kopje koffie.

Westerwerf 22-A
Uitgeest

Innovatie 6
Duiven

Rondweg Zuid 17
Winterswijk

Hambakenwetering 18
‘s-Hertogenbosch

Spanjelaan 21
Assen

Vor dem Delltor 11
Rees, Duitsland

Neem contact op

Meer informatie of kennismaken? Bel ons via +31(0)88 65 71 400